Rólunk

Több, mint 10 éve ügyfeleink szolgálatában

360°-os virtuális séták

A 3dtour.eu által nyújtott virtuális séták több már létező multimédiás formátum előnyeit kombinálják. A nagy felbontású HDR minőségű 360°-os gömbpanorámaképek, normál képek, szövegek, hangok, videók együttese különleges élményt nyújt, olyan virtuális világ jön létre, melyben járva az eredeti helyszínen érezzük magunkat. A virtuális barangolás során annyi időt tölthetünk az egyes látnivalók megnézésével, amennyit csak szeretnénk.

Gigapixel fotózás

A gigapixel panoráma képek lehetővé teszik a felhasználók számára hogy különlegesen nagy felbontású fényképek segítségével egész városokat, üdülőhelyeket tudjanak kényelmesen megtekinteni. Az alábbi 1.3 Gigapixel panoráma fénykép 2010 júniusában a hurghadai Hotel Sahara tetejéről készült. Az érdekesebb részletek közé tartozik több szálloda, az új Hilton II építkezése, egy mecset, a világítótorony és számos búvár hajó. Mivel a mi gigapixel képeinket a gigapan.org-ra töltjük fel, azok ügyfeleinknél nem igényelnek extra tárhelyet.

Történetünk

A 3dtour.eu-t 2008-ban alapítottuk Budapesten, annak érdekében, hogy forradalmasítsuk a virtuális séták világát és saját fejlesztésű szoftverünk segítségével képesek legyünk nagy méretű, tartalomban gazdag kulturális, műemléki projektek elkészítésére is. Régebbi munkáink Flashben készültek, de 2020-tól kezdve már csak HTML5-öt használunk.

Lépjen velünk kapcsolatba
Unesco Award
UNESCO díj

Mi vagyunk az egyedüli virtuális sétákat készítő vállalkozás, amelyik UNESCO-díjjal rendelkezik.

Tapasztalt csapat
Tapasztalt csapat

Csapatunkat mérnöktanár-műemlékes szakmérnök, építőmérnök, szoftverfejlesztő informatikus alkotja több, mint 10 éve

Megbízható termék
Megbízható termék

A HTML5 virtuális séták mindegyik korszerű böngészőben (Chrome, Firefox, Edge) futtathatók mind asztali, mind mobil környezetben.

Üzleti megbízhatóság
Üzleti megbízhatóság

Minden projektünket magas minőségben, határidőre nyújtjuk át ügyfeleinknek.

Győrfi Ilona
Győrfi Ilona

Mérnöktanár, műemlékvédelmi szakmérnök

Legánÿ Csaba
Legánÿ Csaba

Szoftverfejlesztő mérnök-informatikus

Vajda József
Vajda József

Építőmérnök, gazdasági mérnök

Kapcsolatfelvétel