Portfólió

A portfóliónkban szereplő példák segítségével általános benyomást szerezhet az általunk nyújtott virtuális sétákról.

Múzeumi kiállítások

A múzeumi kiállításokról készülő virtuális sétáinkat számos különleges komponenssel színesítjük. A műtárgyakról részletfotókat, részletes leírásokat építünk be, lehetőség van a kiállítási tablók bemutatására is. Amennyiben a kiállításon audio guide szerepel, lehetőség van annak a hangjának a meghallgatására is.

Bővebben
Archaeológia

Archaeológiai projektjeinket fotogrammetriás felmérési rajzokkal (alaprajzok, metszetek stb.) színesítjük. Lehetőség van épület részleteknek raszteres és vektoros rajzokkal történő összeshasonlító bemutatására is. Ugyancsak lehetőséget kínálunk az épületek helyreállítás előtti és utáni állapotának egyidejű megismerésére is.

Bővebben
Egyházi műemlékek

A templomokról készülő virtuális sétáinkban a panorámaképeket kiegészítjük részletfotókkal, melyeken szerepelnek az épületek jellegzetes díszítései, úgy mint a freskók, festmények, kazettás mennyezetek, faragások, oszlopfők stb. A csatolt kutatástörténeti szakmai dokumentációkból megismerhetővé válik az egyházi műemlékek építéstörténete, illetve az előkerült freskók és egyéb díszítő elemek is itt kerülnek részletesen bemutatásra.

Bővebben

Kapcsolatfelvétel